Jump to content

Murray Bécsben, Wawrinka Bázelben nyert

2016. 10. 28. 09:53

Andy Murray és Stan Wawrinka is sikerrel vette az előtte álló akadályt. Előbbi Bécsben, utóbbi Bázelben győzedelmeskedett, Murray az első, a svájci a második fordulót vette sikerrel, de a neheze még csak most jön. 

A vártnál egy fokkal nehezebben, de továbbjutott Andy Murray a bécsi keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután legyőztes a francia Gilles Simont. A skót első kiemelt meglepetésre elbukta az első szettet, ám Simon a 6-4-re megnyert játszma után összesen négy gémet nyert, Murray ugyanis átvette az irányítást. A világelsőségre hajtó skót a második és a harmadik szettet is 6-2-re nyerte, így tovább jutott és készülhet az amerikai John Isner ellen.

Baselben is játszanak: 

A férfi mezőny másik fele Bázelben gyűlt össze, a hazai közönség nagy kedvence Stan Wawrinka pedig már a harmadik körben tudhatja magát. Nem volt ugyanakkor könnyű szülés a Donald Young elleni mérkőzése, az első szettet a rövidítésben nyerte Wawrinka 7-6-ra, ám a második játszmát ugyan ilyen arányban bukta el az amerikai ellen. A rövidítésben aztán már Wawrinka akarata érvényesült, 6-4-el behúzta a szettet így továbbjutott és készülhet Mischa Zvereve ellen.

(Forrás: sportrajongo.hu;mti/Fotó:twitter)