Jump to content

A veterán spanyol és a fiatal horvát is 2. körös Estorilban

2016. 04. 26. 08:26

Bejutott az Estorilban zajló férfi tenisztorna második körébe Borna Coric és Nicolas Almagro is. A két játékos könnyen vívta ki továbbjutását, ám a második körben már keményebb mérkőzés vár rájuk. 

A hatodik helyen kiemelt horvát Borna Coric bejutott az estorili férfi tenisztorna második fordulójába, miután legyőzte az olasz Andrea Arnaboldit. A selejtezőből feljutott 28 éves olasz az első szettben meg tudta nehezíteni ellenfele dolgát, ám ez is csak arra volt elegendő, hogy egy kicsivel szorosabbá tegye a játszmát. A második szettben Coric aztán bedarálta riválisát és végül 6-4, 6-1 arányban megnyerte a meccset. A 19 éves horvát a következő fordulóban a Becker-Da Silva mérkőzés győztesével találkozik.

Ott van a második körben a spanyol Nicolas Almagro is, aki a portugál Federico Ferre Silvát győzte le. Almagro sima két szettben győzte le ellenfelét, Silva nem igazán tudta megnehezíteni a dolgát. A spanyol az első szettet 6-3-ra nyerte, majd a másodikat is behúzta azt még simábban, 6-2-re. Almagro a következő körbe egy másik portugállal, Josao Sosával játszik.

(Forrás: sportrajongo.hu/Fotó:tennisworldusa.org)