Jump to content

Golf: Tiger Woods és Chris Paul egy versenyen!

2015. 08. 19. 09:14

A héten újabb tornát rendeznek a tengerentúli profi golfozók sorozatában, a PGA Touron. A Wyndham Championshipen többek között a volt világelső, Tiger Woods is elindul, sőt még a Pro-Am versenyen is ütőt ragad. Woods nem akárkivel játszik együtt a profikat és amatőröket felvonultató versenyen, a 14-szeres Major-győztesnek a Los Angeles Clippers sztárja, Chris Paul lesz majd a párja.

A Los Angeles Clippers irányítójától nem áll messze a golf, sőt igen komoly golfrajongónak számít és amikor ideje engedi, akkor a pályán is megtalálható, sőt olykor versenyeken is elindul. Ami azt illeti a felek már játszottak egymással, legutóbb két éve a Tiger Jam névre hallgató a Woods-alapítvány által szervezett eseményen került erre sor. Woods és Paul amúgy jó barátok, így a hangulatra gyaníthatóan nem lesz majd panasz.

Woodsnak amúgy is létfontosságú, hogy jól szerepeljen a viadalon, hiszen jelenleg a 187. helyen áll a FedEx Kupa pontversenyében és a rájátszásba csak az első 125 jut be. Woods nincs könnyű helyzetben, hiszen egyrészt ez a mostani az alapszakasz utolsó viadala, itt lehet utoljára pontokat gyűjteni. Másrészt pedig ahhoz, hogy biztosra vehesse a rájátszásbeli szereplését, meg kell nyernie a tornát, vagy legrosszabb esetben egyedüli másodikként kell, hogy zárjon.

A viadalon amúgy Woodson kívül még számos sztárjátékos jelezte indulását, ott lesz többek között a németek egykori világelsője, Martin Kaymer, a korábban szintén egyaránt világelső Adam Scott és Luke Donald, valamint a címvédő kolumbiai Camilo Villegas is.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)