Jump to content

Wimbledon előtt nem változott a világranglista

2015. 06. 29. 10:20

Hétfő lévén nyilvánosságra hozták a legfrissebb férfi és női tenisz világranglistákat. Az élmezőnyben szinte semmi sem változott sem a férfiaknál, sem a hölgyeknél. Ami a két legmagasabban jegyzett magyar teniszezőt illeti, Babos Tímea és Fucsovics Márton helyezése sem változott.

Babos Tímea továbbra is a 93. a női teniszezők világranglistáján, melyet óriási fölénnyel vezet az amerikai Serena Williams. Babos tavaly az első fordulóban búcsúzott Wimbledonban, így ha a 12.30 órakor kezdődő nyitókörös mérkőzésén legyőzi a cseh Petra Cetkovskát, akkor várhatóan előrelép a rangsorban.

Nem történt változás a férfi teniszezők világranglistájának közvetlen élcsoportjában sem, a rangsort továbbra is a szerb Novak Djokovic vezeti nagy fölénnyel, aki címvédőként várhatja az idei nem hivatalos füves pályás világbajnokságot. A legjobb magyar, Fucsovics Márton is maradt az előző heti 165. helyen, ő azonban nem játszik Wimbledonban miután a tavalyihoz hasonlóan idén is a selejtező harmadik körében búcsúzott.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:tenisz.hu)