Jump to content

Boksz: Pac-Man csak sajnálni tudja Mayweathert

2014. 09. 29. 12:43

Az ökölvívás szerelmesei évek óta azt remélik, hogy összejön a Floyd Mayweather- Manny Pacquiao szupermeccs. A mérkőzés létrejöttét egyelőre az amerikai fúrja meg időről időre, ám ennek ellenére a közösségi oldalakon folyamatosan megpróbálja lejáratni Pacquiaót, hol a kiütéses vereségéről készült képeket "posztolja", hol a mérkőzéseinek nézettségét kritizálja. A Fülöp-szigeteki öklözőt nem idegesítik riválisa megjegyzései, sőt inkább (le)sajnálja Mayweathert.

Floyd Mayweather három napja saját Facebook oldalán tett közzé egy képet, melyen Manny Payquiao látható a Juan Manuel Marquez elleni, kiütéses vereséggel végződött összecsapásán. A képaláírásban Mayweather Pacquiaót gúnyolja sőt kisasszonynak hívja és pénzsóvárnak titulálja, majd kijelenti, hogy a Fülöp-szigeteki bokszoló meccseinek nézettsége szánalmasan alacsonyak.
Nem ez az első alkalom, hogy az amerikai ökölvívó megpróbál gúnyt űzni riválisából, aki ellen viszont valamiért mégsem mer, vagy akar kiállni bokszolni.

Természetesen Pacquiaóhoz is eljutottak Mayweather szavai, pontosabban Facebook "posztja", ám a Fülöp-szigeteki sportolót saját bevallása szerint nem idegesítik ezek, sokkal inkább jókat nevet amerikai vetélytársán

"Nem nagyon befolyásolnak ezek a kiírások - mondta az 56 mérkőzéséből csupán ötöt elbukó Pac Man. - Szánom őt és imádkozom a lelkéért és azért, hogy egy napon megváltozzon. Jobban tenné, ha tartana Istentől, mert mit ér az ember akkor ha megszerzi a világot, de elveszíti a lelkét" - tette fel a költői kérdést Pacquiao, aki ha Mayweather ellen egyelőre még nem is bokszolhat, de azért nemsokára ringbe lép, hiszen címvédő mérkőzést vív Makaóban a veretlen amerikai Chris Algieri ellen.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Facebook, tsmplug.com, drum.co.za)