Jump to content

Tenisz: Navratilova a US Openen kérte meg partnere kezét

2014. 09. 07. 10:38

Különleges nap volt a tegnapi az év utolsó tenisz Grand Slam tornáján, a US Openen hiszen egy napon búcsúzott a világ első és második számú játékosa Novak Djokovic és Roger Federer. Nem ez volt azonban az egyetlen különlegessége a játéknapnak, hanem, hogy a legendás Martina Navratilova az Arthur Ashe Stadionban nagy nyilvánosság előtt meglepetés eljegyzést tartott.

A 18-szoros Grand Slam bajnok Martina Navratilova alaposan meglepte az Arthur Ashe Stadion közönségét tegnap, ugyanis a teltházas arénában kérte meg partnere, Julia Lemigova kezét. Navratilova nem sokkal Nishikori Kei, Novak Djokovic elleni megleptésgyőzelme után ejtette meg a lánykérést, tehát kis túlzással a közönségnek még arra sem volt ideje, hogy feldolgozza a világelső meglepő búcsúját, egyik ámulatból a másikba eshettek.

"Nagyon sokáig vártam a legmegfelelőbb időpontra, hogy megkérjem Julia kezét" - mondta Navratilova a lánykérés után a stadionban továbbra is mindenkinek a füle hallatára. - Úgy gondoltám, hogy ez a megfelelő hely és a megfelelő idő is, hogy előálljak a kérdéssel. Szerencsére a válasz igen volt."

A közönség természetesen nagyon "együtt élt a játékkal", hatalmas taps köszöntötte az jegyes párt, ám a meglepetések itt még nem értek véget, a soron következő mérkőzésen ugyanis Marin Cilic kevesebb mint két óra alatt, három sima szettben verte könnyedén Roger Federert, így a US Openen az álomdöntő helyett meglepetésdöntőt rendeznek a férfiak versenyében.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:uk.eurosport.yahoo.com)