Jump to content

US Open - Szerdán befejeződik az 1. forduló

2014. 08. 27. 15:32

Csütörtök hajnalra már várhatóan teljes  lesz a második fordulóba jutók névsora az év utolsó Grand Slam tornáján, a US Openen. A hölgyeknél véget ért a nyitóforduló, így ők már a 2. kört kezdik, míg a férfiaknál az utolsó nagy nevek is bemutatkoznak.

Az Arthur Ashe Stadion nappali programjában - magyar idő szerint délután 5 órakor - a 21. kiemelt Sloane Stephens már a harmadik fordulóba jutásért teniszezik Johanna Larsson ellen.
Aztán jön az férfiak első körének slágermeccse: a 6. kiemelt Tomas Berdych és a korábbi US Open bajnok Lleyton Hewitt ösaszecsapása, még az 1. fordulóból.
Végül a 2006-os bajnok Maria Sharapova lép pályára a román Alexandra Dulgheru ellen.

A magyar idő szerint hajnali 1-kor kezdődő esti programban a korábbi világelső Venus Williams kapott helyet, aki a magyar származású svájci Bacsinszky Tímeával mérkőzik.
Aztán jön az Ausztrál Open győztese, Stan Wawrinka második mérkőzése a brazil Thomaz Bellucci ellen.

A Louis Armstrong Stadionban a 4. kiemelt Agnieszka Radwanska, a horvát Marin Cilic, a világranglista 2. Simona Halep, és végül a wimbledoni elődöntős Grigor Dimitrov lép pályára egymás után.

Babos Tímea és Kristina Mladenovic Williams-testvérek elleni első páros mérkőzésére még várnunk kell, ők várhatóan csütörtökön kerülnek sorra.

(Fotó: stevegtennis.com)