Jump to content

Vizes vb - Bíró Attila: "Nem csináltak semmi olyat, amire ne készültünk volna."

2017. 07. 25. 08:08

Bíró Attila szövetségi kapitány szerint a női pólósok saját pontatlanságuk miatt vesztették el az előzetesen a papírforma szerint bőven verhetőnek hitt Kanada elleni meccsüket. A magyar női válogatott az 5-8. helyért a görög-spanyol párharc vesztesével játszik majd. 

"Nem csináltak semmi olyat, amire ne készültünk volna - értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány. - A saját pontatlanságunk miatt veszítettünk, gyatra lövőszázalékkal fejeztük be a helyzeteinket, ami eddig nem volt jellemző ránk."

Hozzátette, nem érezte a találkozó előtt, hogy csapata ideges lenne, a lövési lehetőségeknél mégis mindig az bizonytalanodott el, aki célba vette a kaput.

"Annyi történt, hogy bár megvoltak, nem tudtuk belőni a helyzeteinket. Hat gólt kaptunk, ezzel azért lehetne meccset nyerni. Itt az idő, hogy újragondoljuk céljainkat és újakat tűzzünk ki" - hangsúlyozta a sírással küzdő Tóth Ildikó.

A center megköszönte a szurkolók támogatását, és kérte, továbbra is biztassák a csapatot, mert ez sokat jelent az együttesnek. "Igyekszünk összeszedni magunkat, de most nagyon csalódottak vagyunk."

Gurisatti Gréta a kapufák magas számát emelte ki. Mint mondta, ők is felkészültek, a szerencse mégis a kanadaiak mellé állt, akik talán jobban megdolgoztak érte.

"A meccs elején kellett volna értékesítenünk a helyzeteket, amikből kapu fölé, mellé vagy épp a lécre ment a labda. Úgy érzem, mintha megbabonáztak volna minket, minden kifelé pattant" - fogalmazott Gurisatti.

(Forrás: Forrás:sportrajongo.hu, vizisportrajongo.hu, mti / Fotó: mti)