Jump to content

Szurkoljunk közösen a Csepeli Szurkolói Arénában

2016. 07. 04. 00:00

Az idei EB meccseit, majd augusztusban az olimpia versenyszámait érdemes a Csepeli Szurkolói Arénában végigizgulni. A XXI. kerület központi helyén, a Csepel Művek I-es kapujánál (a Szent Imre téri hévmegálló mellett) várja Önöket a Csepeli Szurkolói Aréna, amely Budapesten egyedülálló, fából készült, ötszáz fő befogadására alkalmas, 16 négyzetméteres kivetítővel rendelkező közösségi tér.  A Csepeli Önkormányzat által építtetett szurkolói aréna nem csak az EB és a nyári olimpia idejére készült, végigszurkolható itt majd a jövő évi vizes VB, majd a labdarúgó világbajnokság is!

Az eddigi mérkőzéseken óriási hangulat volt az arénában, a város minden pontjáról érkeztek kicsik és nagyok azért, hogy a magyar válogatottnak szurkoljanak. Az eredmény nem maradt el, a magyarok a büszke 13. helyezéssel érkeztek haza, de ne feledjék, az EB nem ért véget! A versenyben maradt nyolc országnak is érdemes szurkolni, érdemes a Csepeli Szurkolói Arénában követni az EB elődöntőit, döntőjét.  A részletes programokat keressék a www.csepeliszurkoloiarena.hu oldalon, vagy kövessenek minket a Facebookon: www.facebook.com/CsepeliSzurkoloiArena

A belépés ingyenes, a hangulatról az Igazi Csíki Sör mellett finom ételek, helyszíni beszélgetések foci- és sportlegendákkal, valamint számos színes program gondoskodik. Az Aréna mellett található játszótérrel az egész család számára megfelelő kikapcsolódást jelent a csepeli szurkolás. A Szurkolói Aréna minden nap 12 és 24 óra között várja a sportkedvelőket! A Csepeli Szurkolói Aréna nem csak a csepelieket várja, Budapesten bárhonnan könnyen megközelíthető, a kerékpárosokat biciklitárolókkal várják. Mindannyian szerencsések vagyunk, hiszen évtizedek óta nem élhettünk át olyan eufórikusan közösségformáló érzést, mint az idei EB során. Kössön össze mindannyiunkat ez az élmény, találkozunk a Csepeli Szurkolói Arénában!