Jump to content

Adria Liga: Két szolnoki is a TOP10-ben!

2015. 04. 10. 15:13

Az Adria Liga alapszakaszának legszebb jelenetei között két Szolnoki Olaj KK játékos is helyet kapott, név szerint Michael Lee és Vojvoda Dávid. A videó megtekinthető a cikk alján!

A Szolnoki Olaj KK remek idényt tudhat eddig maga mögött és a java még hátra van. Az Adria Liga idei kiírásának alapszakaszában a 7. helyet szerezték meg, a 14 csapatos mezőnyben. Ezzel minden idők legjobb eredményét érték el a Tisza partiak.

Legutóbb az Atomerőmű SE otthonába látogatott el Dragan Aleksic alakulata, ahol 82-73 arányban diadalmaskodtak a hazaiak. A középszakasz felsőházát jelenleg vezeti az Olaj, viszont az ASE, a Kaposvár és a Sopron egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Április 15-én a soproniak látogatnak el a Tiszaligeti Sportcsarnokba.

Az Adria Liga legszebb pillanatai már megosztásra kerültek a napokban, és nagy örömünkre szolgál, hogy két szolnoki játékos is helyett kapott a TOP10-ben. Michael Lee a negyedik helyet szerezte meg, a Krka elleni lepattanót követő zsákolásával, míg Vojvoda Dávidot a második pozícióra rangsorolták, az Igokea ellen utolsó pillanatban szerzett három pontosa miatt, amely egyébként a győzelmet jelentette az Olajnak.

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: BB1)