Jump to content

Baseball hétvége Budapesten!

2014. 09. 24. 13:17

A hétvégén rendezik a baseball Nemzeti Bajnokság döntőjének 3., illetve 4. mérkőzését. A fináléban a magyar Baseball két őskövülete, a Szentendre és az Óbuda csap majd össze. A rendezvény igazi családbarát program, ráadásul miután a párharc igen csak kiélezett két fordulót követően, így minden bizonnyal izgalmakban sem lesz hiány.

Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap (szeptember 27-28.) rendezik a baseball Nemzeti Bajnokság döntő sorozatának 3-4. mérkőzését. A finálét az utóbbi négy évhez hasonlóan most is a sportág két legnagyobb múltú hazai csapata, a Szentendre Sleepwalkers és az Óbuda Warriors játssza.

A Sleepwalkers ebben az idényben Pestszentlőrincre költözött, így új otthonában, a Reds baseball pályán látja vendégül a bajnoki címvédő óbudaiakat. Miután a múlt szombaton 6-2-re a Sleepwalkers, vasárnap 9-6-ra a Warriors győzött, a 3 győzelemig tartó sorozat állása 1-1. Most vasárnap tehát a bajnoki cím sorsa is eldőlhet.

A rendezők minden baseball iránt érdeklődőt szeretettel várnak. A belépés ingyenes, a sportággal most ismerkedőknek a szabályok megértésében élő kommentár segít.

A mérkőzések helyszíne: Budapest Reds Baseball Pálya, XVIII. ker. Thököly utca 4. Kezdési időpontok: szombat 13.00; vasárnap 11.00.