Jump to content

NFL: Manningék buktak a Colts ellen

2015. 11. 09. 12:03

A Peyton Manning vezette Denver Broncos elveszítette a veretlenségét vasárnap az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL), s éppen a kiváló irányító volt csapata, az Indianapolis Colts ellen. A ligában immáron csak három veretlen együttes van, egyik a bajnoki címvédő Patriots, a másik pedig a Cincinatti, valamint a Carolina.

A fordulatos mérkőzésen a Colts kezdett jobban, ám hiába vezetett már 17-0-ra is, a harmadik negyed végére döntetlen volt az állás. A záró 15 percben aztán egy-egy touchdown (hatpontos gól) után Adam Vinatieri három pontot érő mezőnygólja döntötte el a találkozót.

Manning - aki a Colts mezőnygólja után azonnal eladta a labdát (interception) - 281 passzolt yarddal fejezte be a mérkőzést, így két yarddal továbbra is elmarad a ligarekordot tartó Brett Favre-tól, aki karrierjét 71 838 yarddal zárta. A nyert alapszakaszmeccsek számában Manningnek egyelőre szintén nem sikerült lehagynia Favre-t: a vonatkozó rekordot 186-tal tartják közösen.

A Denver vereségével három csapat maradt százszázalékos: a csütörtökön győztes Cincinnati Bengals mellett a címvédő New England Patriots, illetve a Carolina Panthers veretlen. A Patriots a Washington Redskinst győzte le könnyedén, míg a Carolina a Green Bay Packers ellen nyert a játéknap rangadóján.

Eredmények:

Carolina Panthers-Green Bay Packers 37-29
New England Patriots-Washington Redskins 27-10
New Orleans Saints-Tennessee Titans 28-34 - hosszabbítás után
Buffalo Bils-Miami Dolphins 33-17
Minnesota Vikings-St. Louis Rams 21-18 - hosszabbítás után
New York Jets-Jacksonville Jaguars 28-23
Pittsburgh Steelers-Oakland Raiders 38-35
Tampa Bay Buccaneers-New York Giants 18-32
San Francisco 49ers-Atlanta Hawks 17-16
Indianapolis Colts-Denver Broncos 27-24
Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles 33-27 - hosszabbítás után

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:zimbio.com)