Jump to content

NBA: a Wolves legenda ismét a 21-est kapta

2015. 02. 25. 09:15

Kevin Garnett csütörtökön visszatért oda, ahol az egész NBA karrierje elkezdődött, a Minnesota Timberwolves együtteséhez. Bár KG egyelőre még nem lépett pályára régi-új csapatában, friss csapatfotók már készültek róla. A T-Wolves legendája természetesen ezúttal is a 21-es számú mezben lett lefotózva, csakúgy mint 1995-ben.

Kevin Garnett 1995-ben az NBA játékosbörze 5. kiválasztottjaként került a Minnesota Timberwolves együtteséhez. Az NBA valaha volt egyik legkiválóbb csatára, aki pályafutása végeztével minden bizonnyal a Hírességek Csarnokába is bekerül majd 12 szezont húzott le a Wolvesnál mielőtt 2007-ben a Boston Celtics-hez került ahol később bajnokságot is nyert.

Nyolc évvel később Garnett visszatért első csapatához - amelyet amúgy saját bevallása szerint idővel szívesen meg is vásárolna majd - és elkészültek a legfrissebb csapatfotók. Garnett a hírek szerint szerdán a Washington Wizards ellen debütál új csapatában és természetesen a 21-es számmal ellátott Wolves mezt visel majd, ahogy azt 1995-ben is tette, a kezdet kezdetén.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)