Jump to content

NBA: kórházban a Miami-sztár, véget ért az idény számára

2015. 02. 22. 08:05

Ebben az idényben már nem léphet pályára Chris Bosh, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Miami Heat sztárjátékosa, akinek vérrögöt találtak a tüdejében. Bosh pár napon belül már a második sztárjátékos, akinek az All-Star-gála jelentette idei utolsó mérkőzését, korábban a Knicks vezére, Carmelo Anthony dőlt ki sérülés miatt.

A klub szombati közleménye szerint a 30 éves Bosht jelenleg is kórházban kezelik, vérhígítót kap a csapatorvosok felügyelete alatt.Bosh 2003-ban került az NBA-be, 2010-ig a Toronto Raptors csapatát erősítette, majd Miamiba szerződött, az együttessel pedig két bajnoki címet nyert. A Miamit természetesen érzékenyen érinti egyik legjobbja elvesztése, hiszen a csapat jelenleg mindössze a keleti főcsoport 7. helyén áll, 23-30-as győzelmi mutatóval, a rájátszásért folytatott harcban viszont immáron nem számíthat Bosh szolgálataira. Bosh idén nyáron írta alá új öt évre szóló 118 millió dolláros szerződését, idén meccsenként eddig 21.1 pontot és 7 lepattanót átlagolt.

A Heath sztárja mellett a New York Knicks vezére Carmelo Anthony is az All-Star gálán játszotta idei utolsó mérkőzését, ő térdsérülés miatt kénytelen kihagyni az idény hátralévő részét.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:abcnews.com)