Jump to content

NBA: a Lakerst még az ág is húzza, Bryant megsérült

2015. 01. 22. 12:59

Nem elég, hogy története egyik leggyengébb szezonját futja a Los Angeles Lakers, most a szurkolók attól is félhetnek, hogy a csapat veterán vezére Kobe Bryant sérülés miatt partfonalon túlra kerülhet. Az ötszörös bajnok klasszis a Lakers legutóbbi bajnokiján könyöksérülést szenvedett, ám egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos az eset.

Kobe Bryant az NBA legutóbbi játéknapján csapatával a Los Angeles Lakersszel a New Orleans Pelicans ellen lépett lépett pályára ésa 96-80 arányú vereség mellett az is borzolta a kedélyét, hogy könyöksérülést szenvedett. Bryant a sérülés dacára megpróbálta végig a pályán maradni, ám végül le kellett cserélni talán a komolyabb baj elkerülése végett. A találkozó után a Lakers vezetőedzője, Byron Scott nyilatkozott legjobb játékosának állapotáról és elmondta, hogy egyelőre húzódásra gyanakodnak, ám pontos diagnózist csak a csütörtöki MRI vizsgálat után tudnak mondani.

Bryant 14 ponttal és hét lepattanóval zárta a mérkőzést, a Lakers pedig sorozatban hatodik meccsét bukta el és csoportjában 12-31-es győzelmi mutatóval továbbra is az utolsó helyen tanyázik. A szebb napokat látott csapat legközelebb a bajnoki címvédő San Antonio Spurs ellen játszik idegenben, ennek tudatában pedig kijelenthető, hogy a negatív széria nem valószínű, hogy megtörik, főleg ha még Bryantnek is ki kell hagynia a találkozót.

(fg)
(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:fansided,com)