Jump to content

Hollywoodi thriller Los Angelesben

2014. 12. 01. 20:59

Bryant tripla-duplájával nyert a Los Angeles Lakers a jóval esélyesebb Toronto Raptors ellen az NBA tegnapi játéknapjának legizgalmasabb mérkőzésén. Kobe Bryant karrierje huszadik tripla-dupláját szerezte meg hajnalban a Toronto Raptors ellen, a Lakers pedig idei 4. győzelmét.

Bryant a mérkőzés során 31 pontot, 11 lepattanót és 12 gólpasszt szerzett a Raptors elleni 129-122-es hosszabbításos mérkőzés során. Kobe egy újabb rekordot is felállított tegnap éjjel, ő az első az NBA-történetében, aki legalább 30 000 pontot és 6 000 gólpasszt szerzett. Bryant valószínűleg szeret a kanadaiak ellen játszani, hiszen ellenük dobta a karriercsúcsot jelentő 81 pontot még 2006-ban.
A vendégeknél Kyle Lowry végzett sokoldalú produkciót, azonban 29 pontja, 9 lepattanója és 6 gólpassza sem volt elég a sikerhez. 20 pontot dobott még Terrence Ross, a szupercsere Lou Williams pedig 19-ig jutott a 13-3-as győzelmi mutatóval álló Raptorsben.
A kanadaiak veresége a tarthatatlan Bryant produkcióján túl talán annak is betudható, hogy DeMar DeRozan lágyéksérülése miatt kihagyta a találkozót, pedig a tavalyi all-star egyáltalán nem nevezhető sérülékenynek, hiszen eddig több mint ötéves pályafutása alatt, mindössze 10 meccset nem vállalt sérülés miatt.

A Lakers legközelebbi ellenfele a jobb sorsra érdemes Detroit, míg a Toronto a sérülésekkel küzdő Sacramento ellen lép pályára.

(forrás: sportrajongo.hu/Fotó: fansided.com)