Jump to content

Michael Jordan szerint Obama sz..rul golfozik

2014. 11. 03. 14:58

Michael Jordan soha sem rejtette véka alá véleményét, legyen szó bármiről is. A levegő egykori urát a méltán elismert sportriporter, Ahmad Rashad kérdezte meg egy golffal foglalkozó televíziós csatorna műsorában, hogy ha választana kivel játszana legszívesebben páros játékot. MJ nem kertelt, bevallotta, hogy a legendás Arnold Palmerrel játszana leginkább, de kipróbálná magát az USA elnökével, Barack Obamával is, annak ellenére, hogy szerinte az elnök nem túl jó játékos.

Michael Jordan azért messze nem fogalmazott ennyire szofisztikáltan, a műsorban egyenesen „lesz..rozta” Obama golftudását. Jordan köztudottan az "ami a szívemen, az a számon" típusú ember mintapéldánya, soha sem rejtette véka alá véleményét, legyen szó bármiről. Ugyanakkor talán az Amerikai Egyesült Államok elnökével kapcsolatban lehetett volna tisztelettudóbb, még akkor is, ha csak annak golftudásáról van szó.

Jordan - aki pár héttel ezelőtt a PGA Championship 2011-es bajnokát, Keegan Bradley-t osztotta ki - azonban nem kímélte Obamát, a 17-es handicappel rendelkező politikus golftudásáról enyhén szólva sem beszélt túl hízelgően.

"Soha sem játszottam Obamával korábban, de szívesen játszanék vele. Bizonyára legyőzném, favágó, nem lenne nehéz dolgom" - mondta Jordan, majd mikor a riporter Ahmad Rashad - aki amúgy jó barátja Jordannak - felhívta a figyelmét, hogy mégis csak az amerikai elnökről beszél akkor így folytatta: "Soha sem mondtam róla, hogy rossz politikus lenne, én csak azt mondom, hogy sz..r golfozó."

Michael Jordan két hét alatt immáron a második embert osztotta ki, ám ezúttal talán egy kicsit messzire ment. Barack Obama gyaníthatóan azért nem vette a szívére MJ megjegyzését, sőt talán még egy jót nevetett is az egészen. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy hasonló hangot és bírálatot az általa amúgy nagyon nagyra becsült kosaras-legendán kívül más nem nagyon engedhetne meg magának vele szemben. (forrás:sportrajongo.hu;hungariangolf.hu/Fotó:back9network.com)