Jump to content

NFL: Sztárok az idénynyitón - videó

2014. 09. 03. 09:22

Úgy tűnik a tengerentúli profi golf sorozat, a PGA Tour sztárjainak a körében is igen komoly népszerűségnek örvend az amerikaifoci. AZ NFL idénynyitó fordulójának egyik slágermérkőzését ugyanis sem a világranglista éllovasa, sem a tornagyőzelmek tekintetében az örökranglista második helyezettje nem hagyja ki, de ott lesz a Broncos-Colts derbin az idei Masters győztese is.

A világ jelenlegi legjobb golfozója, Rory McIlroy is ellátogat az NFL első fordulójának slágermérkőzésére a Denver Broncos-Indianapolis Colts rangadóra. Nem McIlroy lesz azonban az egyetlen golfos világsztár, ugyanis ott lesz még az ötszörös Major-győztes, a PGA Tour aktív játékosai közül a második legtöbb tornagyőzelemmel rendelkező Phil Mickelson, valamint a kétszeres Masters-győztes, a sorozat legnagyobb ütőjének számító Bubba Watson is. McIlroy nagy NFL rajongónak számít, de még rajta is túltesz Mickelson, aki megrögzött San Diego Chargers szurkoló. Az amerikai szupersztár természetesen San Diego-i lakos, nem véletlenül favorizálja a Chargers csapatát, egy alkalommal egy jótékonysági akció keretén belül még a játéktéren is ütőt ragadott.

A három kiválóság amúgy éppen Denverben lesz, ugyanis ott rendezik a FedEx Kupa rájátszásának harmadik tornáját, a 8 millió dollár összdíjazású BMW Championshipet, és a tervek szerint a vasárnapi befejező kört követően ellátogatnak majd a mérkőzésre.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:cbssports.com)