Jump to content

NBA - Megnősült Tony Parker

2014. 08. 03. 18:41

Másodszor is elkelt az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) egyik legjobb játékosa, a bajnokcsapat San Antonio Spurs kosarasa, Tony Parker. A francia válogatott egy francia újságíró hölgyet, Axelle Francist vette el, akivel 2011 óta alkotnak egy párt.

Parker és Francis esküvője már rég érett, ám tavasszal a párnak fontosabb dolga akadt: míg Parker az NBA gyűrűért harcolt, menyasszonya életet adott első gyermeküknek, Joshnak, aki áprilisban született meg.

Az ifjú pár San Antonióban fogadott egymásnak örök hűséget, méghozzá a Cowboy Dancehallban, ahol szűk baráti és családi körben zajlott az esemény, némi koktéllal és tánccal.
A friss házasok annak ellenére nem tervezték rongyrázósra az eseményt - sok más kosaras esküvővel szemben - , hogy Parker a hétvégén több mint 43 millió dollárért három évre hosszabbított a San Antonio Sprursnél.

A francia kosaras egyszer már volt nős: a Született Feleségekből megismert színésznőt, Eva Longoriát vette el 2009-ben. Válásukat 2011-ben véglegesítették.

(Fotó: basket4us.com)